We talk
about
you

Jobup

Aan het woord…

Verken inspirerende verhalen van onze klanten en medewerkers bij Jobup, waar persoonlijke groei en succes samenkomen.

Wat zeggen onze klanten?

Sociale wetgeving kent bijna geen geheimen meer

Sinds ze in 2020 bij Jobup startte, heeft Jolien een mooi traject afgelegd. De West-Vlaamse begon als recruiter en groeide stelselmatig door tot payroll consulent. Een job die haar op het lijf geschreven is!

Jolien (Jobup Kortrijk)

Gevarieerd takenpakket als recruiter

In 2021 besloot de Oost-Vlaamse Lynn voor een carrièreswitch te gaan. Na vijf jaar als zorgkundige in een woonzorgcentrum schoolde ze zich om tot recruiter. In die rol ging ze namelijk aan de slag bij Jobup Oudenaarde.

Lynn (Jobup Oudenaarde)

Ervaring uit de verkoop helpt me bij Jobup

Toen Drieke in 2022 bij Jobup startte, was de wereld van recruitment nog helemaal nieuw voor haar. Toch bleken veel elementen uit haar voormalige job haar te helpen. Dat resulteerde in een vliegende start!

Drieke (Jobup Kortrijk)

Gestart op de allereerste dag van Jobup Lochristi

6 maart 2023 gaat niet alleen de geschiedenisboeken in als de allereerste dag van Jobup Lochristi, voor Michelle was het ook meteen haar eerste werkdag bij Jobup. Nadat ze eerder tien jaar in de zorg had gewerkt, ging voor Michelle een nieuwe wereld open.

Michelle (Jobup Lochristi)

Jobup groeit, maar de familiale sfeer blijft overeind

Sinds augustus 2022 maakt Shenzy deel uit van Jobup Deinze, waar ze dagelijks werknemers en bedrijven aan elkaar weet te matchen. Voordien was ze zeven jaar lang actief als administratief medewerker in een maatwerkbedrijf.

Shenzy (Jobup Deinze)

Een perfecte tandem met mijn collega

Sinds maart 2022 is Noa aan de slag als recruiter bij Jobup Oudenaarde. Bedrijven en medewerkers uit de regio kennen haar echter beter als de helft van ‘Lynn en Noa’. “Het klopt dat ze onze naam vaak in één adem vernoemen. We zijn dan ook een beetje als zussen. Heel goede collega’s en minstens even goede vriendinnen na de werkuren”, vertelt Noa.

Noa (Jobup Oudenaarde)

Gestart als eerste werknemer ooit bij Jobup

In februari 2020 begon Gwenda aan haar carrière bij Jobup. Vol enthousiasme én als allereerste personeelslid ooit. “Het is heel bijzonder dat ik de volledige groei van Jobup van zo dichtbij heb mogen meemaken”, aldus Gwenda, die momenteel actief is als field coach. In die functie is ze het vaste aanspreekpunt bij Jobup Deinze, helpt ze het nieuwe Jobup Lochristi opstarten en coacht ze consulenten van andere kantoren.

Gwenda (Jobup Deinze)
Jobup

Vond je nog niet het geschikte profiel
voor jouw vacature?

Contacteer ons en profiteer van onze expertise, ons netwerk en begeleiding.