Verhalen - Sander (West Deco)

Het eerste voorstel was meteen een schot in de roos

West Deco is een groothandel in gordijnbenodigdheden. Ze leveren in heel België en soms zelfs in het buitenland. Via Jobup Roeselare mochten ze recent een nieuwe polyvalente magazijnier verwelkomen.

Eerste contact met Jobup

Twintiger Sander ging via Indeed op zoek naar een nieuwe uitdaging en botste op een interessante vacature. Zo kwam hij in contact met Jobup Roeselare. “Oorspronkelijk was het een andere vacature waarvoor ik informeerde, maar die bleek niet meer beschikbaar. Op basis van het gesprek had het team van Jobup wel een ander voorstel voor mij, namelijk bij West Deco”, vertelt Sander.

“Eerlijk is eerlijk: ik wist niet meteen zeker of het iets voor mij zou zijn. Ik zocht wel een job als magazijnier, maar wist bitter weinig over gordijnen. Het gesprek met West Deco verliep echter enorm positief en ik ben heel blij dat ik de sprong gewaagd heb. Ik vond hier snel mijn draai en bovendien is het maar tien minuutjes rijden vanuit mijn woonplaats Zwevezele, wat mooi meegenomen is.”

Leerrijke functie en gezellige sfeer

“De medewerkers van Jobup wisten mij meteen te vertellen dat er bij West Deco een erg goede, gezellige sfeer heerst”, gaat Sander verder. “Dat aspect vond ik enorm belangrijk, zodat ik me goed zou kunnen voelen op mijn werk. En nu ik hier effectief aan de slag ben, kan ik het ook volmondig bevestigen. Er wordt inderdaad heel wat afgelachen. Bovendien is het voor mij ook leerrijk. Bij West Deco maken we verschillende soorten gordijnbenodigdheden en stelselmatig krijg ik nieuwe zaken aangeleerd. Onderdelen op maat zagen, elektrische systemen in elkaar steken… ik heb nog wel eventjes te gaan voor ik alles onder de knie heb.”

Voor Sander is het zijn tweede ervaring als uitzendkracht en de samenwerking met Jobup steekt er voor hem bovenuit. “Mijn eerste job via een interimkantoor eindigde wat op een sisser, omdat er steeds problemen waren met de lonen. Via Jobup ging het enorm vlot en ze hadden zelfs nog alternatieve voorstellen achter de hand. Gelukkig was het eerste voorstel bij West Deco meteen een schot in de roos. Van mijn baas hoor ik dat hij regelmatig contact heeft met de mensen van Jobup Roeselare en dat alle partijen erg tevreden zijn. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen.”

Sander (West Deco)