Jobup
Jobup

We talk
about
you

De juiste jobmatch voor iedereen!

Vanuit deze overtuiging zoeken we de ideale werkomgeving voor elk talent. Enthousiast, zo efficiënt mogelijk en met een persoonlijke stijl. Zo gaan wij te werk, en zo vind jij de job waarin je groeit en energie uit haalt.

Met een passie voor mensen en talenten begeleiden we je in jouw zoektocht naar een job die je voldoening en zin geeft en die helemaal bij je past.

1
2
3

Stap 1

Vertel ons wie je bent

We willen je echt leren kennen en geven jouw cv een gezicht. Wat zijn je talenten? Interesses? Professionele of persoonlijke skills? Wat geeft je energie en naar welk type bedrijf of functie ben je op zoek?

Vertel ons wie je bent

Stap 2

We zoeken de ideale match

Op basis van jouw ervaring en professionele en sociale vaardigheden linken we jouw cv aan de best passende vacatures en bedrijven. Reken daarbij op een persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces.

Vertel ons wie je bent

Stap 3

We gaan voor een sterke relatie

We focussen op een duurzame relatie met werkzoekenden en werkgevers. Door het juiste talent te matchen aan het juiste bedrijf, stimuleren we professionele en persoonlijke groei.

Vertel ons wie je bent
Langetermijnoplossing

Langetermijnoplossing

Jullie staan altijd voor mij klaar! Echt een bedrijf uit de duizend. Na bijna 13 jaar voelen jullie als familie. Bedankt!

Lokale expertise

Lokale expertise

We zijn sterk in ons vak en gepassioneerd in alles wat we doen. Reken op een deskundige, snelle en kwalitatieve selectieprocedure.

Investeren in kwaliteit

Investeren in kwaliteit

Onze professionele, maar persoonlijke service is dé maatstaf voor kwaliteit bij rekrutering. We maken ons sterk voor een stabiele relatie met onze klanten.

Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?

Jij hebt de job, wij de perfecte match. We gaan voor een persoonlijke aanpak op maat van jouw bedrijf.

  • Minder tijdverlies, meer resultaat
    Voor onze zoektocht naar jouw ideale talentenmatch maken we gebruik van verschillende rekruteringskanalen. Je bespaart niet alleen tijd, maar ook budget.
  • Maatwerk
    We zijn flexibel, denken proactief en brengen je samen met de ideale werknemer zodat jouw bedrijf kan groeien.
  • Uitgebreid netwerk
    Dankzij een uitgebreid netwerk en een sterke reputatie is Jobup de voorkeurpartner voor zowel grote multinationals als kleinere bedrijven.